Posted on

Hyvinvointimessut Oulussa 23.2

Tulevana viikonloppuna, 23.2 meidät löytää Oulusta Hyvinvointimessuilta Pohjankartanon koululta.
Messuilla voit tutustua enkelinkutsukoruihin, kivikoruihin, suitsukealustoihin, Tarot-kortteihin ja kaikkeen muuhun kivaan, mitä et vielä löydä verkkokaupastamme.
Messut ovat avoinna lauantaina klo 10-17. Tervetuloa osastollemme.

Posted on

Minä Olen -messut 9-10.2

Tulevana viikonloppuna meidät löytää Helsingistä Minä Olen -messuilta. Messut järjestetään aivan upeassa paikassa, Finlandia-talossa. Osastomme löytyy 2 kerroksesta Finlandia-salin ovien välistä. Paikkanumeromme on 289A , meidät löytää näytteilleasettajaluettelosta kohdasta Helmisatama.

Messuille otamme mukaan uusimpia tuotteitamme, joita ei löydy vielä edes verkkokaupasta. Eli voit tulla tutustumaan hurmaaviin Ganesha ja Buddha suitsukealustoihin. Uusimpiin Mala-koruihimme, kivirannekoruihin ja lukuisiin muihin koruihin. Tervetuloa viettämään mukava hetki meidän kanssa messuilla.

Posted on

Jyväskylän joulumarkkinat

Joulu on jo ovella. Mekin pakkaamme tavaramme rekeen ja riennämme kohti Jyväskylää.
Siellä toivomme näkevämme joulupukin lisäksi myös sinut. Jos tiemme kohtaavat, olet tervetullut moikkaamaan meitä.
Osastomme löytyy D-hallista ja paikkamme on D-180. Nähdään Jyväskylän Paviljongissa 8-9.12.

http://www.jklmessut.fi/joulumarkkinat/

Posted on

Elämän ilo -messut 7-8.4

Hei,
osallistun viikonloppuna (7-8.4) Tamperetalolla järjestettäviin Elämän ilo -messuille. Siellä voit tutustua uutuuskoruihin, joita ei vielä ole verkkokaupassa.  Muutama laukkukin taitaa lähteä mukaan. Eli jos olet Tampereen suunnalla, niin tule moikkaamaan.

Posted on Jätä kommentti

Harmaa siskoseni

Hei taas,
edellisessä postauksessani keroin tästä harmaasta laukusta. Minulla oli näitä myynnissä eräässä tapahtumassa joulun tienoilla ja laukku sai erittäin hyvän vastaanoton. Siksi ilolla tilasin lisää tätä väriä ja kokeeksi myös ruskeanharmaata. Itse pidän tästä harmaasta väristä erittäin paljon, siinä on väriä, mutta on silti hillitty.

Posted on Jätä kommentti

Pehmeää nahkaa

Hei vaan kaikille!
Olen itse aivan ihastunut tähän rentoon pehmeänahkaiseen pussukkamaiseen nahkalaukkuun. Näitä on ollut myös harmaana, mutta ne menivät heti. Olin kyllä yllättynyt, että jokin muu väri päihittää mustan, vaikka täytyy  myöntää, että olihan se kaunis. Täytynee katsoa missä kevään väreissä kassia vielä löytyy. Itse voisin kuvitella, että punaisena tämä malli olisi aivan super hieno.