Pinkki jade rannekoru
Pinkki jade rannekoru

Pinkki jade rannekoru

Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pinkki jade rannekoru jossa myös huurrettua vuorikristallia

Saatavuus 1 kpl

Pinkki rannekoru noin 8 mm värjätyistä jade kivihelmistä. Valkoiset isommat kivet ovat huurrettua vuorikristallia. Rannekorun koko on 17 cm. Rannekoru on joustavassa pyöreässä kuminauhassa, joka on helppo pujottaa käteen. Koruissa käytetty kuminauha on kestävää, eikä rispaannu käytössä. Rannekoru on kotimaista käsityötä. 

Rannekorujen koko määräytyy niin, että mitta joka on annettu lasketaan korun sisäpiiristä. Eli jos on 8 mm helmiä ja ne ovat ympyrässä, koko lasketaan kivien sisäreunasta, ei ulkoreunasta. Voit mitata ranteesi mittanauhaalla ja siitä päätellä miten korussa antama mitta sopii sinulle. Huom. ajan myötä koru hieman löystyy, mutta ei paljon.

Jade kiviterapiassa 

Uskoo ken tahtoo. (Huom! Nämä tiedot EIVÄT korvaa lääkehoitoa, emmekä ota vastuuta niiden kokeiluista)

Jade, usko unelmiin, se kantaa kauan ja kauas. Kiven siis uskotaan auttavan unelmien toteuttamisessa ja antavan meille uskoa silloin kun sitä tarvitsemme. Jaden sanotaan olevan  viisauden kivi, joka antaa meille itseluottamusta ja voimaa, vaikka epäonnistuisimme välillä. Jokaisella meillä on epäonnistumisia ja jaksoja elämässämme, että asiat eivät suju toivotulla tavalla. Ehkäpä silloin on hyvä ottaa jade käyttöön ja uskoa että asiat muuttuvat. 


Arvostelut 0 arvostelua