Turkoosi riipus hopeaketjulla

48,00 

Sterlinghopeaa oleva filigraaniriipus, jonka keskellä on pisaran mallinen turkoosi kivi, jossa näkyy myös kuparisäikeitä. Riipuksen koko on 50 mm alaosasta, riipuspidikkeen yläosaan. Leveys on noin 26 mm leveimmästä kohtaa. Ketjun pituus on 42 cm

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): R10I156J0s-2g4 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Turkoosin vaikutukset kiviterapiassa
(nämä eivät korvaa lääkehoitoa, emmekä ota vastuuta niiden kokeilusta)

Turkoosi on ystävyyden kivi. Kiven uskotaan auttavan rentoutumisessa sekä antavan osviittaa todellisen elämäntarkoituksen löytämisessä.

Ystävyyttä kohottavan turkoosin suojelevat voimat helpottavat henkistä virittäytymistä ja rentoutumista sekä auttavat löytämään oman, todellisen elämäntarkoituksen. Turkoosi kivi auttaa myös puhdistautumisessa. Turkoosi kivi on vesimiehen horoskooppikivi ja joulukuun kivi. Kiven kerrotaan tuovan myös onnea, rakkautta ja helpottavan ihmissuhteiden solmimisessa. Kiven uskotaan myös suojelevan meitä onnettomuuksilta. Uskotaan myös, että suojelevat voimat toimisivat parhaiten, kun kivi on saatu lahjaksi. Kivilajina turkoosi on arka ja siksi se kannattaa suojata suurelta kuumuudelta, iskulta ja vahvoilta kemikaaleilta.